Voor wie werken we?

Linnenservice voor horeca

Zijdezacht en proper. Zo moet linnen voor bed, bad en tafel zijn. Want verzorgd linnen is het visitekaartje van uw hotel, restaurant of luchtvaartmaatschappij.

24/7 service voor zuiver linnen

Met de service van Romi Laundry Services bent u zeker: we halen op, wassen én leveren. En we bieden u innovatieve linnenoplossingen op maat.

Ons systeem voor linnenverhuur ontzorgt u

Lig niet langer wakker van het linnen voor uw hotel of restaurant. Wat er ook gebeurt, de voorraad van uw horecatextiel volstaat altijd. Dankzij ons verhuursysteem hebt u altijd 6 sets van bedlinnen, badlinnen en tafellinnen.

Véél linnen? Dat is onze kracht.

Runt u een hotel met honderden kamers? Is het druk in uw restaurant – ochtend, middag en avond? Verbruikt u op piekmomenten een massa linnen?

Precies daar ligt onze kracht. Romi Laundry Services in Wetteren kan een capaciteit van 120 ton linnen per week aan. We zijn centraal gelegen in België, ideaal voor leveringen in Vlaanderen, Brussel, Noord-Frankrijk en het zuiden van Nederland. Bovendien werkt Dekeukelaere Textielreiniging in Deinze als back-upwasserij voor ons.

Onze wasserij en performante logistiek draaien op volle toeren voor u. Resultaat: u verwelkomt uw opgewekte klanten elke dag weer met fris linnen.