Wie zijn wij?

ROMI Laundry Solutions is een industriële wasserij gespecialiseerd in de verhuur en het onderhoud van hotel-, en restaurantlinnen voor 3-, 4- en 5-sterren hotels. Bovendien verwerken wij dagelijks dekens en pakketten voor verschillende internationale luchtvaartmaatschappijen.

De laatste jaren kennen wij een sterke stijging in kwaliteit, capaciteit en productiviteit dankzij nieuwe investeringen, een hoge graad van automatisatie en een zeer gemotiveerde staff. Onze klanten kunnen rekenen op een ecologisch verantwoord productieproces en een betrouwbare logistiek.

De mensen achter ROMI Laundry Solutions zijn Jean-Charles Wibo, ondernemer-investeerder pur sang en Piet Dekeukelaere, van de gelijknamige wasserij Dekeukelaere uit Deinze. Samen met het dagelijks management en alle medewerkers kunt u rekenen op een jarenlange expertise in finance, sales, marketing, customer intimacy, operations, kwaliteit en techniek.

ROMI Laundry Solutions heeft alles in huis om u professioneel advies te verlenen op vlak van het beheer van uw linnen. Zo kunt u ervan op aan dat uw klanten steeds op beide oren kunnen slapen!